Rask frakt!Rask levering 1-3 arbeidsdagerSpar 10% på din første bestilling når du går med i Club Hust & Clairerask og enkel utvekslingRask frakt!Rask levering 1-3 arbeidsdagerSpar 10% på din første bestilling når du går med i Club Hust & Clairerask og enkel utvekslingRask frakt!Rask levering 1-3 arbeidsdagerSpar 10% på din første bestilling når du går med i Club Hust & Clairerask og enkel utveksling

Persondata & Cookies

PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER
I forbindelse med kjøpet fra Hust & Claire har du oppgitt en rekke opplysninger, blant annet:

Navn
Adresse
E-post
Telefonnummer
Betalingsinformasjon

Alt dette er informasjon som vi bruker i forbindelse med kjøpet ditt hos oss, siden det er nødvendig informasjon for at vi skal kunne oppfylle vår del av avtalen.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER – SAMTYKKE
Hvis du har krysset av i boksen "Ja, jeg gir samtykke til at dere kan kontakte meg via nyhetsbrev eller tilbud", behandler vi e-postadressen din og informasjonen om kjøpene dine hos oss inntil det ikke lenger er relevant. Det betyr i praksis inntil du gjør oss oppmerksom på at du ikke lenger ønsker å motta e-post fra oss. Du kan alltid trekke samtykket tilbake. Dette kan du enten gjøre ved å benytte lenken nederst i e-postene våre, eller ved å kontakte oss på support@claire.dk og opplyse oss om at du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev og tilbud fra oss.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?
En informasjonskapsel er en liten datafil som lagres på datamaskinen din, slik at den kan bli gjenkjent ved neste besøk. Vi lagrer ingen personopplysninger i informasjonskapslene våre, og de kan ikke inneholde virus. Nettsiden vår bruker informasjonskapsler til følgende:

– Teknisk funksjonalitet, slik at vi kan huske preferansene dine
– Måle trafikk og salg, slik at vi vet hvor mange som besøker og handler på nettstedet vårt
– Forbedre hjemmesiden og sikre full utnyttelse av tjenestene på hjemmesiden
– Analyse av varetilbud, service osv.

HVOR LENGE LAGRES INFORMASJONSKAPSLENE?
Levetiden til informasjonskapsler kan variere avhengig av hva den enkelte leverandøren har valgt. Noen informasjonskapsler forsvinner så snart du lukker nettleservinduet, mens andre kan eksistere i flere år. De fleste leverandører bruker vanligvis 12 eller 24 måneders levetid på informasjonskapslene som har med reklame, statistikk og innhold å gjøre. Merk at levetiden forlenges etter hvert besøk, slik at informasjonskapsler lagres på datamaskinen din f.eks. i 24 måneder etter siste gang du besøkte en nettside.

SLIK SLETTER DU INFORMASJONSKAPSLER
Du finner instruksjoner til hvordan du sletter informasjonskapsler her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

SLIK UNNGÅR DU INFORMASJONSKAPSLER PÅ DATAMASKINEN
Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du blokkere dem, slette eksisterende informasjonskapsler fra harddisken eller motta en advarsel før det lagres en informasjonskapsel. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du instruksjoner om hvordan du stiller det inn i nettleseren din. Du kan alltid bruke hjelpefunksjonen i nettleseren din for å få mer informasjon om innstillinger for informasjonskapsler. Dette gjøres vanligvis ved å trykke på "F1" på PC-en. Søk etter "informasjonskapsler" (cookies).

HVA BRUKES INFORMASJONSKAPSLER TIL PÅ NETTSTEDET VÅRT?
Vi bruker informasjonskapsler til å gjøre besøk ditt på nettstedet vårt så godt som mulig. Vi bruker de innsamlede opplysningene til å bli klokere på hvordan du bruker nettstedet vårt, slik at vi hele tiden kan forbedre det og gi deg optimale resultater. Vi bruker også tjenester fra tredjeparter, som også setter informasjonskapsler, til en rekke formål knyttet til funksjon, webanalyse, markedsføring og diverse sosiale medier. Tredjeparter setter inn informasjonskapsler på datamaskinen din på våre vegne.
GOOGLE ANALYTICS (TRAFIKKMÅLING)
Vi bruker informasjonskapsler fra Google Analytics til å måle trafikken på nettstedet vårt. Google Analytics bruker informasjonskapsler til å generere statistikk, men ingen av disse inneholder personopplysninger. Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

PERSONVERNERKLÆRING
Vi prioriterer datasikkerhet og konfidensialitet høyt. Nedenfor kan du lese mer om personvernerklæringen vår og de klare retningslinjene vi har i forbindelse med behandling av personopplysninger. I det følgende beskriver vi hvordan vi bruker personopplysningene som du etterlater og/eller oppgir når du besøker hjemmesiden vår, samt når du bruker de forskjellige tjenestene på hjemmesiden.

HVEM ER ANSVARLIG FOR PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
Vi er ansvarlige for behandlingen av de personopplysningene vi har mottatt fra deg. Du finner kontaktinformasjonen vår her:

Claire Group
CVR-nr. (foretaksnummer): 51832728
Marsvej 6–10
DK-7430 Ikast
Telefon: +45 97153122
E-post: support@claire.dk

HVA BRUKES OPPLYSNINGENE DINE TIL OG PÅ HVILKET GRUNNLAG BRUKER VI DEM?
Vår behandling av personopplysninger er alltid basert på et rettslig grunnlag. Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:
– Levering av avtalte ytelser/varer/service
– Kommunikasjon med deg i forbindelse med levering av tjenestene våre
– Individuell markedsføring og målretting av skreddersydde tilbud og ytelser som er relevante for deg som kunde
– Når du besøker Claire Group, samler vi automatisk inn opplysninger om deg og din bruk av nettstedet vårt. Det gjør vi for å optimalisere opplevelsen din som bruker, funksjonene på nettstedet vårt, og for å kunne lage målrettet markedsføring, blant annet ved hjelp av retargeting (målrettet annonsering) via f.eks. Facebook og Google. Denne bruken kan bl.a. omfatte undersøkelser og analyser som er rettet mot en forbedring av produktene våre, brukeropplevelsen, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklame som er tilpasset dine interesser og hobbyer.
– Når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, samler vi inn opplysninger som navn, e-postadresse og handelsmønster. Dette er utelukkende til bruk på nettstedet vårt, og vi bruker det i forhold til personalisering av nyheter, tips og tilbud. Vi sender ca. 2–4 nyhetsbrev i måneden, og du kan alltid avslutte abonnementet ved å klikke på lenken nederst i e-posten, eller ved å skrive en e-post til support@claire.dk
– Rettsgrunnlaget for behandlingen er EUs Personvernforordnings artikkel 6 nr. 1 bokstav b i forbindelse med oppfyllelse av en avtale, bokstav c i forbindelse med overholdelse av rettslige forpliktelser, som f.eks. oppbevaring av transaksjonsinformasjon i henhold til bokføringsloven, og bokstav f i forbindelse med forfølgelse av legitime interesser, som innebærer løpende forbedring av produkter, service og shopping-opplevelser samt registrering av dine preferanser osv. for å målrette våre tilbudskampanjer og annonser til deg for å gi deg en bedre brukeropplevelse. I tillegg behandler vi personopplysningene dine i henhold til EUs Personvernforordnings artikkel 6 nr. 1 bokstav a når du har gitt ditt uttrykkelige samtykke som leser av nyhetsbrevene våre eller som kunde i nettbutikken.
– Avgivelsen av personopplysninger kan være nødvendig hvis vi skal levere produkter til deg som du har kjøpt i nettbutikken vår. Vi kan ikke tilby deg produktene våre med mindre du gir oss de nødvendige opplysningene.

HVEM DELER VI OPPLYSNINGENE DINE MED?
Hust & Claire bruker databehandlere, herunder leverandører av programvare, nettverter, sosiale og faglige backupsentre, sikkerhet og lagring. Personopplysningene dine vil derfor bli behandlet av tredjeparter etter instruks fra Hust & Claire. Databehandlere behandler bare personopplysningene dine for de spesifikke formålene som opplysningene er innsamlet for, og på bakgrunn av de databehandleravtalene som er inngått mellom Hust & Claire og databehandleren. Vi forplikter alle databehandlere til å behandle personopplysningene dine konfidensielt og i samsvar med gjeldende lovgivning.
Vi deler opplysninger om deg med følgende:
– Våre leverandører av IT-tjenester (databehandlere)
– Eksterne revisorer
– Facebook og Google i forbindelse med nettannonsering
– Offentlige myndigheter, dersom loven krever det

Vi videregir/selger på INGEN måter opplysningene dine, de benyttes utelukkende til forretningsmessig bruk.

NÅR OVERFØRER VI PERSONOPPLYSNINGER TIL LAND UTENFOR EU/EØS?
Noen av disse databehandlerne, f.eks. Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc., er etablert i USA. Nødvendige beskyttelsestiltak for dataoverføring til USA er sikret gjennom databehandlerens sertifisering i henhold til EU-U.S. Privacy Shield, jf. EUs Personvernforordnings art. 45.

Kopi av sertifiseringen til Google LLC finner du her
Kopi av sertifiseringen til Facebook Inc. finner du her
HVOR LENGE OPPBEVARER VI OPPLYSNINGENE DINE?
Vi lagrer opplysningene i 5 år fra utgangen av det regnskapsåret som transaksjonen vedrører, som følge av bokføringsloven.

INNSYN I, RETTING ELLER SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER
Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan når som helst gjøre innsigelse mot at opplysninger anvendes. Du kan også protestere mot behandlingen av opplysningene dine til direkte markedsføring. Du kan samtidig trekke tilbake samtykket ditt til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til at de blir rettet eller slettet. Du har i noen tilfeller rett til dataportabilitet, som vil si at du mottar personopplysningene dine i et strukturert og vanlig anvendt format, samt rett til å få disse opplysningene overført til en annen ansvarlig. Du kan lese mer om rettighetene dine under Datatilsynets veiledning om de registrertes rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.dk.
Henvendelse om innsiktsrett, innsigelse, tilbakekall av samtykke, anmodning om retting eller sletting kan rettes til support@claire.dk. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av personopplysningene dine, har du også mulighet for å kontakte Datatilsynet. Du kan sende inn en klage til det danske datatilsynet ved å følge denne lenken: https: //www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datat...
Hvis du ønsker tilgang til opplysningene som er registrert om deg, kan du ta kontakt med support@claire.dk. Er det registrert feilaktige data, eller har du andre innvendinger, kan du rette en henvendelse samme sted. Du har mulighet for å få innsikt i opplysningene som er registrert om deg, og du kan komme med innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i Personvernforordningen.