Ship to

Wash and care

 • Wash & Care Guide

  Wash & Care Guide

  Der skal ikke meget til for at gøre en forskel, man kan for eksempel ændre bare en smule på sine vaskevaner og resultatet er både bedre for miljøet og for dit tøj. Vi har her samlet vores råd om, hvordan du passer bedst på dit tøj og planeten. #hustandclairecares
 • Wash & Wear Test

  Wash & Wear Test

  Intet Hust & Claire tøj bliver sat i produktion før, alle prøver har været igennem vores Wash & Wear test. Wash & Wear vil sige, at alle prøver bliver sendt ud til vores testfamilier, som bruger tøjet og vasker det og bruger tøjet og vasker det og… alle familiers kommentarer til tøjet, pasformerne og kvaliteten skriver de ned og afleverer og alle prøver bliver så rettet til inden den endelige produktion. På den måde slipper vi for tøj med skøre pasforme, vi undgår knapper og farver der smitter af, kvaliteter der fnuller og lynlåse og mærker som kradser.
 • Clevercare

  Clevercare

  Ved at forlænge vores tøjs levetid med kun ni måneder, kan vi mindske belastningen af miljøet med 20-30%. Selv om børnene ofte vokser ud af tøjet, før de slider det op, er det klart værd at tænke over mere grønne måder, at behandle tøjet på efter, det er kommet hjem i skabet.

  1. Vask ikke dit tøj for ofte. Fjern pletter manuelt, og opfrisk tøjet ved luftning efter hver brug.

  2. Ved at vaske på 30° fremfor 60° bruger du halvt så meget energi. De fleste vaskemidler renser tøjet lige så godt ved lave temperaturer, så skru ned for temperaturen, når du vasker i maskine.

  3. Hæng dit tøj til tørre fremfor at smide det en tur i tørretumbleren, så sparer du energi, og dit tøj vil holde formen længere.

  4. Stryg kun tøjet, når det er yderst nødvendigt. Hæng dit tøj til tørre, så snart vasken er færdig: Det minimerer krøl og hvis det er meget slemt, kan du tage det tørrede vasketøj med ind på badeværelset, mens du tager bad, så vil dampen udglatte folder i tøjet.

  5. Brug kun renserier, som tilbyder “grønne" løsninger, i stedet for traditionelle rensningsmetoder.